Driftstörning 2023-05-02: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning. 

LADDNING MED RE&GO

Enkelt – Tryggt – Prisvärt

RE&GO säljer och utvecklar hård- och mjukvara som gör det enkelt, tryggt och prisvärt för alla att installera och hantera laddning av eldrivna fordon.

Vi är en laddoperatör som tillhandahåller flexibla betallösningar och tjänster för hantering av laddavgifter, administration, uppföljning och driftsupport.
Vi finns tillgängliga när det passar dig, även på kvällar och helger.

Till företagskunder har vi tjänster som bokning av laddare, uppföljning som möjliggör rapportering av miljödata till transportköparen.

Vi tar även ansvar för hela processen, vi finns med från projektering och installation till daglig drift.

En laddbox till ditt hem eller laddstationer till ditt företag är en god och hållbar investering för framtiden. Våra kunder är privata hushåll, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, åkerier, hotell, kommun och företag.

Vi har våra rötter i idylliska Vadstena vid Vätterns strand, här inspireras vi av historien för att skapa framtiden. Världens utsläpp ska halveras till år 2030 och nå nära noll 2050. Det kommer att krävas många insatser för att nå dit.

Vi vill bidra till att utveckla ett hållbart samhälle där tekniken är en del av lösningen.
Vi vill bidra till en grönare och tryggare framtid för dig, mig och våra barn.

Tillsammans bryr vi oss!

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag: vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på skatteverket.

BRF

Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning för just er bostadsrättsförening. Re&Go tillhandahåller även smarta betalsystem för den förbrukade elen – den kan exempelvis debiteras direkt på användarens hyresavi.

Kommuner

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har även olika betallösningar för förbrukad el, som kan anpassas efter förutsättningarna i just er kommun.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här