Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

På väg mot en fossilfri framtid med RE&GO

Enkel och smart laddinfrastruktur

Klimatklivet - Investeringsstödet som gör det möjligt att satsa på fossilfri framtidsteknik och grön omställning.

Klimatklivet finansieras av EU, administreras av Naturvårdsverket och kan sökas av företag, kommuner, regioner och organisationer över hela sverige.

2,6 Mton

CO2e besparing/år

4,5 miljarder

2022 beviljades stöd för 4,5 miljarder.

Korta fakta klimatklivet

Mer information om  klimatklivet besök NATURVÅRDSVERKETS hemsida.

Generöst finansiellt stöd

Med hjälp av Klimatklivets stöd, kan du kapa upp till 70 % av den totala investeringen för den installerade laddinfrastrukturen.

Detaljerade underlag

För att bli beviljad stöd behöver du i ansökan bifoga bland annat beräknad utsläppsminskning, kalkyler för lönsamhet- och kostnadskalkyler mm.

18-29 september 2023

Under denna ansökningsperiod måste samtliga ansökningar för 2024 ha skickats in till Naturvårdsverket.

MISSA INTE DESSA DATUM

Mer information om  klimatklivet besök NATURVÅRDSVERKETS hemsida.

Laddlösning för eldrivna lastbilar!

RE&GO AB, vi är en laddoperatör som utvecklar och installerar laddsystem för effektiv laddning av eldrivna fordon.

Med våra system ger vi våra kunder ett av Sveriges mest flexibla och trygga betaltjänst med kundsupport dygnet runt. Våra tjänster gör den dagliga driften enkel och kostnadseffektiv.

Vi anpassar lösningar efter våra kunders behov och installerar både kraftiga system för snabbladdning och effektiva laddstationer för såväl yrkestrafik med tunga fordon och personbilar. 

Vi gör det enkelt

Våra tjänster innefattar kompletta hård- och mjukvarulösningar.  Vi tar hand om allt från prospektering, planering och installation av laddstationer till underhåll och servicehantering. 

Oberoende av om ert intresse ligger i miljöaspekten, teknologin eller i att identifiera potentialen att skapa en ny inkomstkälla genom att tillhandahålla laddtjänster för elfordon, är vi väl rustade att bistå er med att finna den optimala lösningen för ert företag. 

Laddstationer för alla behov!

Laddstationer från CIRCONTROL går att få med effekt mellan 80 kW och 600 kW och är perfekta för snabbladdning av såväl tunga elektrifierade fordon som vanliga personbilar. 

De kan dessutom uppgraderas med ytterligare strömförsörjningsmoduler.

Circontrols laddstationer är utvecklade för att minimera energi- och effektförlust. Laddstationen har en av marknadens högsta verkningsgrad (95%) och effektfaktor (98%).

Laddstationerna är tillgänglighetsanpassade som underlättar dess användning och överensstämmer med internationella standarder för kontaktdonens höjd och display.

Laddstationernas funktion kontrolleras kontinuerligt via tester och anpassning till marknadens lanseringar av tunga och lätta fordon.

Laddstationerna är certifierade ISO-15118.

Några av våra kunder vem är vem på BRF banken? Tänkte dela upp dom på varsitt kort

En helheltslösning för ett kliv mot klimatanpassning vad gäller för REGO detta är VIRTAS texter!!!!

Optimerad hådvara

Standardladdare för maximal effekt för elbilsförare på resa – eller destinationsladdare? Vi har en laddstationer för alla behov och anpassade efter Klimatklivets krav.

Molnbaserad plattform

Enkelhet är nyckeln. Därför kan du hitta en översikt över din laddverksamhet i en enda plattform. Data om laddsessioner och kunddata är alltid tillgängliga för dig.

Tillgång till tusentals laddpunkter och miljontals elbilsförare

Dina kunder får tillgång till mer än 350 000 laddpunkter och om du driver laddstationer får miljontals andra nätverks elbilsförare tillgång till dem tack vare roaming.

Ta klivet mot en grönare framtid tillsammans med RE&GO

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst. 

Ring, maila eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vi hörs snart!

Kontakta RE&GO

Vad vi hjälpa dig med?

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här