Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

Smart elbilsladdning med betallösning för kommuner

Enkelt för alla i kommunen att ladda bilen! Trygga installationer - Enkla betallösningar!

Vi erbjuder totalentreprenad från projektering och installation till daglig drift med hantering av administration och flexibla betallösningar. Vi gör det enkelt och bekymmersfritt att ladda för såväl såväl kommunens egna bilar som anställda med privata bilar och besökare. Laddstationen kan även göras publik för allmänheten vid lämpliga tidpunkter.

 • Analys och projektering
 • Vi ser till att installationen är rätt dimensionerad så den är skalbar
 • Anpassning till befintligt elsystem
 • Montage av laddstationer och utrustning
 • Utformning och installation av nätverk och kommunikation
 • Programmering av lastbalansering
 • Driftsättning med uppkoppling till system
 • REGO Pay smart och användarvänligt betallösning
 • Driftsupport med larm och åtgärd av fel på distans
 • Kundsupport 24/7 
 • Totalentreprenad med erfarna egna projektledare / elektriker, vi följer ABT06
 • Vi är partner och distributör med bland annat CIRCONTROL och ZAPTEC

REGO Pay smart betallösning

Sveriges mest flexibla och användarvänliga betallösning?
Med våra laddlösningar RE&GO Pay och RE&GO 24/7 har ni tillgång till en av Sveriges mest flexibla drift- och betallösning med kundsupport via telefon, mail och chat dygnet runt.  Du kan även komplettera redan installerade laddlösningar, våra drift och betaltjänster är hårdvaruoberoende.

Betallösningen skräddarsys efter just era specifika önskemål.
Med vår betallösning blir det enkelt och bekymmersfritt att hantera betalningar för kommunens egna bilar i verksamheten, anställda med privatbilar samt besökare. Laddstationen kan även göras publik vissa tider om så önskas. Ingen administration behöver hanteras av kommunen.

Konvertera redan installerade boxar till vår drift- och betallösning!
RE&GOs laddningstjänster är OCPP kompatibla och och vårt system fungerar med olika modeller och typer av laddstationer, både AC och DC. Det innebär att du kan välja den laddningsinfrastruktur som passar dina behov bäst.

RE&GO - Circontrol - Zaptec Pro

Vi är partner och distributör till kvalitativa hårdvaruleverantörer och installerar kraftfulla snabbladdningsstationer från bland annat CIRCONTROL och effektiva smarta laddstationer från ZAPTEC.

Circontrol är pionjärer inom elbilsladdning med lösningar för effektiv mobilitet och elfordonsladdning med fokus på effektiv parkering. Laddlösningar skräddarsydda, intelligenta och skalbara för att möta behoven hos varje marknadssegment och alla typer av laddning (AC / DC)

Zaptec ett norskt teknikföretag som är världsledande inom smarta laddsystem för bilar. Ett laddsystem från Zaptec distribuerar den tillgängliga laddkapaciteten mer effektivt än andra system. Kvalitet som är anpassat för nordiskt klimat. Systemet är enkelt att skala upp vid behov av fler antal laddstationer..

Fördelar med att använda Zaptecs laddare för kommuner och fastighetsägare

Zaptec Pro går snabbt att
installera vilket innebär lägre installationskostnader

Lägre elräkningar för flerbostadshuset, inga eltariffer

4G ingår, laddstationen är alltid
uppdaterad med  senaste
programvaran

Skalbart system, enkelt att
lägga till ytterligare
laddstationer vid behov

Säkerheten först – alla laddare är utrustade med egen kretsbrytare

Lägg till REGO Pay
betallösning och överlåt administrationen till oss

Driftövervakning och kundsupport

RE&GO 24/7  – Driftövervakning och kundsupport.
Genom avancerad teknologi får vår kundtjänst larm om avvikelser eller problem i laddstationens funktion, vilket ger proaktiv respons och åtgärd. 

Åtgärder och tillgång till årlig servicegenomgång av laddsystemet av våra elektriker och drifttekniker.

Pålitlig kundtjänst och teknisk support, tillgänglig dygnet runt, året runt.

Kontakt via telefon, e-post eller live chat.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

man posing in front of truck

Yrkestrafik

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här