Driftstörning 2023-05-02: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning. 

Boka kostnadsfri rådgivning!

Går du i tankar på att införskaffa en laddbox? Då kanske du vill prata med någon av våra experter och få svar på dina frågor och funderingar.

Välj en dag och tid som passar dig i bokningen nedan, så ringer vi upp dig!

Boka rådgivning

BRF

Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning för just er bostadsrättsförening. Re&Go tillhandahåller även smarta betalsystem för den förbrukade elen – den kan exempelvis debiteras direkt på användarens hyresavi.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har även olika betallösningar för förbrukad el, som kan anpassas efter förutsättningarna i just er kommun.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här