Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Smart laddlösning med betallösning för yrkestrafik

Enkelt för alla att ladda sitt fordon! Trygga installationer - Enkla betallösningar!

Vi installerar laddstationer och tjänster för kostnadseffektiv laddning och daglig drift av eldrivna lastbilar. Laddsystemet anpassas efter era behov. Vi optimerar laddning efter rutter och användningsområden.

 • Analys och projektering
 • Vi ser till att installationen är rätt dimensionerad så den är skalbar
 • Anpassning till befintligt elsystem
 • Montage av laddstationer och utrustning
 • Utformning och installation av nätverk och kommunikation
 • Programmering av lastbalansering
 • Driftsättning med uppkoppling till system
 • REGO Pay smart och användarvänligt betallösning
 • Driftsupport med larm och åtgärd av fel på distans
 • Kundsupport 24/7 
 • Totalentreprenad med erfarna egna projektledare / elektriker, vi följer ABT06
 • Vi är partner och distributör med bland annat CIRCONTROL och ZAPTEC

REGO Pay smart betallösning

Sveriges mest flexibla och användarvänliga betallösning?
Med våra laddlösningar RE&GO Pay och RE&GO 24/7 har ni tillgång till en av Sveriges mest flexibla drift- och betallösning med kundsupport via telefon, mail och chat dygnet runt.  Du kan även komplettera redan installerade laddlösningar, våra drift och betaltjänster är hårdvaruoberoende.

Betallösningen skräddarsys efter just era specifika önskemål.
Med vår betallösning blir det enkelt och bekymmersfritt att hantera betalningar för bilar i verksamheten, anställda med privatbilar och besökare. Laddstationen kan även göras publik vissa tider om så önskas.

Funktioner såsom schemaläggning, laddoptimering efter rutter och användningsområden, bokningstjänster, autoCharge mm är bara några av alla våra funktioner som gör det enkelt att ladda. Ingen administration behöver hanteras av företaget eller verksamheten.

Konvertera redan installerade boxar till vår drift- och betallösning!
RE&GOs laddningstjänster är OCPP kompatibla och och vårt system fungerar med olika modeller och typer av laddstationer, både AC och DC. Det innebär att du kan välja den laddningsinfrastruktur som passar dina behov bäst.

RE&GO - Circontrol - Zaptec Pro

Vi är partner och distributör till kvalitativa hårdvaruleverantörer och installerar kraftfulla snabbladdningsstationer från bland annat CIRCONTROL och effektiva smarta laddstationer från ZAPTEC.

Circontrol är pionjärer inom elbilsladdning med lösningar för effektiv mobilitet och elfordonsladdning med fokus på effektiv parkering. Laddlösningar skräddarsydda, intelligenta och skalbara för att möta behoven hos varje marknadssegment och alla typer av laddning (AC / DC)

Zaptec ett norskt teknikföretag som är världsledande inom smarta laddsystem för bilar. Ett laddsystem från Zaptec distribuerar den tillgängliga laddkapaciteten mer effektivt än andra system. Kvalitet som är anpassat för nordiskt klimat. Systemet är enkelt att skala upp vid behov av fler antal laddstationer..

Driftövervakning och kundsupport

RE&GO 24/7  – Driftövervakning och kundsupport.
Genom avancerad teknologi får vår kundtjänst larm om avvikelser eller problem i laddstationens funktion, vilket ger proaktiv respons och åtgärd. 

Åtgärder och tillgång till årlig servicegenomgång av laddsystemet av våra elektriker och drifttekniker.

Pålitlig kundtjänst och teknisk support, tillgänglig dygnet runt, året runt.

Kontakt via telefon, e-post eller live chat.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här