Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Kundsupport hela vägen dygnet runt!

RE&GO Kundsupport 24/7

Vi finns där för dig oavsett om du har frågor om användning, teknisk support eller vill rapportera eventuella problem, är vårt dedikerade team redo att hjälpa dig.

  • Aktiv driftövervakning med åtgärd.
  • Kundtjänst dygnet runt, året runt. 
  • Vi finns där via telefon, sms och chat.

Vi jobbar kontinuerligt med utvecklingen av våra tjänster, så har ni önskemål och synpunkter så är ni välkomna att kontakta oss på support@reandgo.se

Ring oss på 020-89 93 35

RE&GO APP - Tips 1

Ta betalt med Swish

RE&GO APP - Tips 2

Ta kontroll över din laddbox

BESTÄLL VIA APP

Så här beställer du via Appen

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox, även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

man posing in front of truck

Yrkestrafik

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här