Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

Circontrol DC vid behov av snabb och effektiv laddning

Circontrol snabbladdningsstationer för den som behöver ladda snabbt!

Passar för installation i både offentliga miljöer som stadsmiljöer, köpcenter, flygplatser, rastplatser och privata miljöer som företag och taxicentraler där fordon måste vara redo att fortsätta sin resa på mindre än en halvtimme.

Kraftfulla PWR löser problemet som laddningspunkternas ägare och operatörer ofta identifierar – lång laddtid. Serien baserar sin funktion på toppmodern modulär kraftteknik. Den externa designen är sofistikerad, smal och robust. Detta gör den idealisk för alla typer av platser. 

  • Uppkopplad mot 4G för kontinuerlig uppdatering och tillgång till senaste funktionerna.
  • Laddstation byggd på modulär kraftteknik som säkerställer hög drifttid, om en kraftmodul skulle stå still fortsätter resterande moduler laddningen.
  • Circontrols laddstationer är utvecklade för att minimera energi- och effektförlust.
    Laddstationen har en av marknadens högsta verkningsgrad (95%) och effektfaktor (98%).
  • Laddstationerna är tillgänglighetsanpassade som underlättar dess användning och överensstämmer med internationella standarder för kontaktdonens höjd och display för laddinstruktioner.
  • Laddstationens funktioner uppdateras kontinuerligt till marknadens lanseringar av tunga och lätta fordon.
  • Laddstationerna är certifierade ISO-15118.

Utrustad med kyld kabelteknik, vilket gör att den kan anpassa sig till laddningskurvan för alla elbilar. Med en spänningskapacitet på upp till 920V och en effekt på 400kW har vår serie utvecklats för att ge en stabil DC-högeffektsladdning vid 500A.

Framtidssäker – Flexibel och skalbar högeffektslösning, perfekt för att möta den ökande efterfrågan på elfordon. Kombinera kraftenheter och dispensrar för att arbeta inom 200 till 400 kW räckvidd eller konfigurera laddstationen som en Master i flerpunktsscenarier för kostnadsoptimering.

Fokuserad på elbilsförare Flexibel och enkel betalning och autentisering. Den 15-tums pekskärmen har ett intuitivt gränssnitt som, tillsammans med belysning, förbättrar användarupplevelsen

SKALBAR – Kompatibel med dynamiskt lasthanteringssystem (DLM) för enkel systemskalbarhet

 

UPPKOPPLAD – Internet 4G/3G/GPRS-modem, enkel integrering med back-office-system via OCPP

ANVÄNDARVÄNLIG – tack vare display och flexibla autentiseringsprocess

ROBUST – Hölje av aluminium och ABS-plast med hög hållbarhet och enkel åtkomst för underhåll

SÄKER – Inkluderad MID-mätare och integrerade elsäkerhetsanordningar

PÅLITLIG – Serien baserar sin funktion på toppmodern modulär kraftteknik

Komplett drift- och betallösning med support

Sveriges mest flexibla och användarvänliga betallösning?
Med våra laddlösningar RE&GO Pay och RE&GO 24/7 har ni tillgång till en av Sveriges mest flexibla drift- och betallösning med kundsupport via telefon, mail och chat dygnet runt.  Du kan även komplettera redan installerade laddlösningar, våra drift och betaltjänster är hårdvaruoberoende.

Konvertera redan installerade boxar till vår drift- och betallösning!
RE&GOs laddningstjänster är OCPP kompatibla och och vårt system fungerar med olika modeller och typer av laddstationer, både AC och DC. Det innebär att du kan välja den laddningsinfrastruktur som passar dina behov bäst.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

man posing in front of truck

Yrkestrafik

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här