Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Circontrol AC kostnadseffektiv flerladdningslösning

Circontrol eVolve Master-Satellite passar för installation i privata och offentliga miljöer

Passar för privata installationer såsom företagsflottor eller samfälligheter med en enda administratör men även för allmänhetens åtkomstmiljö som köpcentrum, parkeringar, flygplatser mm.

Designad för att minimera den initiala investeringen (CAPEX) och driftskostnader (OPEX) när flera laddare krävs, denna lösning är en kombination av en masterladdare och en uppsättning av Satelliter kontrollerade av denna Master. Hela systemet fungerar som om alla laddare har smarta funktioner.

Fördelar med circontrol eVolve Master-Satellite

KOSTNADSEFFEKTIV – Minskar installation av CAPEX tack vare centralisering med hanteringen av upp till 8 satelliter genom en huvudladdare.

 

EFFEKTIV – Balansering av tillgänglig kraft för att maximera systemets prestanda

ANVÄNDARVÄNLIG – 8-tums pekskärm, ett intuitivt gränssnitt för en förbättrad användarupplevelse

ROBUST – Hölje av aluminium och ABS-plast med hög hållbarhet, enkel åtkomst för underhåll via dörr

SÄKER – Inkluderad MID-mätare och integrerade elsäkerhetsanordningar

Komplett drift- och betallösning med support

Sveriges mest flexibla och användarvänliga betallösning?
Med våra laddlösningar RE&GO Pay och RE&GO 24/7 har ni tillgång till en av Sveriges mest flexibla drift- och betallösning med kundsupport via telefon, mail och chat dygnet runt.  Du kan även komplettera redan installerade laddlösningar, våra drift och betaltjänster är hårdvaruoberoende.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

man posing in front of truck

Yrkestrafik

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här