Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Grönt bidrag skattereduktion för grön teknik

Grönt Bidrag - BRF / KOMMUN / FÖRETAG

Ansök om 50% Grönt Bidrag från Naturvårdsverket med offerten som underlag. Kund ansöker om Grönt Bidrag från Naturvårdsverket med offerten som underlag.

Tips är att ansöka digitalt med Bank-Id för snabbare hantering. Om ansökan görs innan påbörjad installation räcker det med totalsumman i ansökan.

Passa på 50% - Grönt Bidrag - Privat

Om du installerar grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det gäller installationer som påbörjas och betalas efter den 1 januari 2021. Det fungerar på liknande sätt som med rot- och rutavdrag. Du får avdraget direkt på fakturan efter utförd installation. Det betyder att vi tar hand om och administrerar avdraget åt dig och du slipper ligga ute med pengar.

Skattereduktion för grön teknik ges för.
Installation av laddningspunkt till elfordon. 
Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material.
Installationen får enbart ske för den aktuella bostaden och måste göras i ditt eller din förälders hushåll, och ska avse…

  • ett småhus eller en ägarlägenhet som ägs av dig som begär skattereduktion.
  • en lägenhet som upplåtits med bostadsrätt och som innehas av dig som begär skattereduktion.
  • en byggnad under uppförande som ägs av dig som begär skattereduktion och som när den är uppförd ska vara ett småhus eller en ägarlägenhet

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här