Driftstörning 2023-05-02: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning. 

projektering

RE&GO hjälper er med projektering av laddboxar. Våra medarbetare tar tillsammans med er fram en skräddarsydd lösning efter era behov, förutsättningar och önskemål. Oavsett om det gäller 1 laddbox eller 20 så har vi en lösning. Bra att veta och tänka till om: För att säkert installera en laddbox är framdragning av separat elförsörjning till boxen nödvändig. Motorvärmarutag kan i vissa fall byggas om och användas beroende på kapacitet i ledningarna. Av säkerhetsskäl ska du inte ladda via vanligt eluttag då de inte är dimensionerade för den belastningen. Välj ut var laddboxarna ska placeras, ska de sitta på vägg eller behövs en laddstolpe? Behövs det göras kabeldiken innan installation eller kan kabeln fästas på vägg? Våra laddboxar har inbyygt 4G och WiFi. Boxen kan även kommunicera via PLC.

Lägg några minuter på att fundera över vad som passar ert företag bäst.
Vi hjälper givetvis till om ni har frågor kring vilket alternativ ni ska välja.

Att installera laddboxar är att framtidssäkra. Tillgång till laddning kommer behövas i våra bostäder och på våra arbetsplatser. Det är billigare och mer effektivt att vid installationstillfället redan säkra upp för fler laddboxar än de som installeras. Om allt är förberett är det en enkel sak att bygga ut systemet och koppla på flera boxar vid behov. Vi hjälper dig självklart med projekteringen så du kan känna dig trygg i att din installation är rätt dimensionerad och framtidssäkrad.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här