Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

Laddbox hemma – en hållbar investering för framtiden

Laddbox hemma – en hållbar investering för framtiden

I natursköna Vadstena bor familjen Larsson-Stenberg. På garageuppfarten står två elbilar som laddas enkelt, tryggt och prisvärt med en laddbox från RE&GO.
Redan för drygt tre år sedan valde Henrik en elbil som tjänstebil och numera är familjen entusiastiska och rutinerade elbilsförare. När det nyligen var dags att investera i en andrabil var beslutet enkelt.
– Vi vill köra miljöanpassat så för mig och Lina var det självklart att välja en elbil till. Med två elbilar som behöver laddning bestämde vi oss för att installera en egen laddbox här hemma. Nu laddar vi snabbt och kostnadseffektivt – och genom att dra nytta av det gröna skattebidraget halverade vi kostnaden för arbete och installation, säger Henrik.

Smidig projektering och installation
Efter några månader med laddbox konstaterar Henrik att allt har fungerat smidigt – från projektering och installation till dagliga användning.
– Laddningen går snabbt och säkert. Med hjälp av appen kan vi styra laddboxen och schemalägga laddningen till tider då elkostnaderna är som lägst. Det som verkligen gjorde att vi blev intresserade av laddoperatören RE&GO var kombinationen av snygg design och smart teknik. När deras elektriker kom förbi och visade en laddbox tyckte vi att den var riktigt snygg och passade perfekt på husväggen. Vi valde den vita modellen men det finns fler färger och framför allt är den liten, diskret och väldigt stilren, berättar Henrik.

Nu planerar familjen för att installera solpaneler på taket. Bygglovsansökan är inlämnad och förhoppningsvis kan allt vara på plats till sommaren. Målet är att kunna ladda elbilarna när solcellerna på huset producerar som mest el.
– Vi ökar helt enkelt värdet på vår fastighet genom att optimera vår elförbrukning och ladda för framtiden, avslutar Henrik.

Till sist några elbilstips från Henrik och Lina
• Ladda hemma! Du betalar mycket mindre för varje kWh när du laddar hemma, än vid offentliga laddstationer.
• Se till att bilen alltid är fulladdad från start
• Ska du ut på långresa? Ta reda på var du kan ladda, se till att ha rätt appar nedladdade och att de är kopplade till rätt konton – det där är lite av en djungel.
• Planera din körning och njut av att det är tyst och lugnt i din elbil

 

Vill du bli kontaktad

Fyll i ditt telefonnummer så kommer en av våra medarbetare ringa till dig.

Ladda ner RE&GO appen

  • projektera & beställa din laddbox med några få klick
  • enkelt hantera och optimera din laddbox
  • få statistik och analysunderlag