Driftstörning 2023-05-02: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning. 

Gör det enkelt med vår app

RE&GO APPEN

Med hjälp av vår app kan du enkelt beställa laddbox till din elbil. 

Med RE&GO Appen är det enkelt att styra din laddbox. Du kan starta och stoppa laddning direkt i appen. Du kan schemalägga laddningen, så att du laddar din elbil på kvällen/natten då elförbrukningen är som lägst och elpriset ofta är lägre.

Övriga funktioner i appen.

  • Påminnelser
  • Låsa laddkabeln
  • Reglera laddhastighet
  • Statistik och analys


Vi jobbar kontinuerligt med utvecklingen av RE&GO Appen, så har ni önskemål och synpunkter så kan ni kontakta oss på 
support@reandgo.se

RE&GO APP - Tips 1

Ta betalt med Swish

RE&GO APP - Tips 1

Ta kontroll över din laddbox

BESTÄLL VIA RE&GO App

Så här beställer du via Appen

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

BRF

Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning för just er bostadsrättsförening. Re&Go tillhandahåller även smarta betalsystem för den förbrukade elen – den kan exempelvis debiteras direkt på användarens hyresavi.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har även olika betallösningar för förbrukad el, som kan anpassas efter förutsättningarna i just er kommun.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här