Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Kempower enkel och flyttbar snabbladdning

Kempower T-Series en flyttbar laddare med snabb driftsättning.

Kempower T-Series flyttbara laddare är en fristående lösning för mobil snabbladdning vid evenemang, depåer, logistikcenter, bilhandlare, servicebutiker och liknande.

Det enda kravet för plug-and-playladdaren är ett eluttag för 32 A eller 63 A. Laddaren kan ha en eller två laddutgångar med CCS2 och CHAdeMO som standard laddningsmetoder, men andra kombinationer finns också.

Med dynamisk strömhantering fördelas den tillgängliga laddeffekten automatiskt mellan två laddutgångar. 

Den maximala nominella laddeffekten är 40 kW till en laddutgång, eller 20 kW till båda laddutgångarna samtidigt. Modellen T500 (500 V) är avsedd för elfordon med vanlig batterispänning, och modellen T800 (800 V) för tyngre elfordon med hög batterispänning.

T-Series flyttbara laddare kan ladda alla typer av elfordon

Avancerad laddningskontroll och anpassningsalternativ med RE&GO SCMS och tjänster som drift- och betallösningar med support 24/7

Flexibel och användarvänlig snabbladdningslösning.Ingen installation behövs men den kan även installeras på plats om så önskas

Kempower T-Series flyttbar laddar – Tekniskt datablad

Kempower T-Series SV

Komplett drift- och betallösning med support

Sveriges mest flexibla och användarvänliga betallösning?
Med våra laddlösningar RE&GO Pay och RE&GO 24/7 har ni tillgång till en av Sveriges mest flexibla drift- och betallösning med kundsupport via telefon, mail och chat dygnet runt.  Du kan även komplettera redan installerade laddlösningar, våra drift och betaltjänster är hårdvaruoberoende.

RE&GO-appen ingår i priset!

Med RE&GO appen är det enkelt att manövrera din laddbox , även på distans.

Du kan även schemalägga laddning till nattetid (då elpriset ofta är lägre), låsa kabeln, få påminnelser och skicka Swish betalning för förbrukad el till gäster som tankat hos dig.

Vad innebär Grönt bidrag?

Den som installerar en laddbox får skattereduktion för arbets- och materialkostnaden. Avdraget fungerar på liknande sätt som rot- eller rutavdrag. Vi som leverantör tar hand om hela processen åt dig, så skattereduktionen är redan avdraget på fakturan. Du behöver alltså inte göra någon ansökan eller ligga ute med pengar. 

Läs mer om hur skattereduktion för grön teknik fungerar på SKATTEVERKET

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

man posing in front of truck

Yrkestrafik

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här