Driftstörning 2024-02-18: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning, som påverkar många av våra tjänster.  

Lösningar för bostadsrätter, hotell och företag – Skräddarsytt och flexibelt

Lösningar för bostadsrätter, hotell och företag – Skräddarsytt och flexibelt
Med laddboxen Zaptec PRO och våra flexibla betalningslösningar är det enkelt att debitera medlemmar, gäster och medarbetare för laddavgiften. En av våra nöjda kunder som använder en skräddarsydd lösning för laddning och betalning är Vadstena Klosterhotel.

Enkelt att ladda – smidigt att ta betalt
Vid Vätterns nordöstra strand ligger Vadstena Klosterhotel, ett av Sveriges mest spännande besöksmål. Här kombineras historiens vingslag med härlig miljö, god mat, spa och skön avkoppling. Numera kan besökarna dessutom ladda batterierna, både på sig själva och sin bil,

– Det ska vara enkelt för våra gäster att ladda bilen när de besöker oss. Därför har vi installerat fyra Zaptec PRO laddboxar från RE&GO som kan användas dygnet runt. Både vi och gästerna är jättenöjda, berättar Julia Milton, vice vd.

Alla som besöker Klosterhotellet för konferens eller övernattning, och behöver ladda sin bil, hämtar ett laddkort i receptionen.
– Vi noterar bilens registreringsnummer och ser till att kortet är aktiverat. Gästerna parkerar bilen vid laddboxen, kopplar in sin laddkabel och aktiverar laddningen med hjälp av kortet. När det är dags att checka ut visar kassasystemet hur mycket el som förbrukats och aktuell kostnad, det gör att vi snabbt och smidigt kan ta betalt, berättar Julia.

Professionellt och tryggt
Enligt Julia och hennes kollegor innebär samarbetet med laddoperatören RE&GO en stor trygghet och många fördelar – i allt från snabb installation till flexibilitet och lyhördhet för hotellets behov:

Laddboxarna är låsbara och kan bara användas när de har aktiverats med ett laddkort. Det ger oss full kontroll över vilka stationer som nyttjas och av vem, vilket i sin tur gör att vi alltid kan garantera att det finns lediga laddplatser. Dessutom har vi möjlighet att följa elförbrukningen och se när laddningarna har gjorts. Andra fördelar är att vi kan ge förslag till nya lösningar som RE&GO sedan kan utveckla. En funktion som nyligen lanserats är att gästerna får ett SMS till sin mobil när bilen är färdigladdad, säger Julia.

Det var inför julhelgen 2021 som Vadstena Klosterhotel snabbt behövde få sin lösning på plats. Från beställning, till att allt var installerat och klart, tog det bara fem arbetsdagar. I leveransen ingick laddboxar (Zaptec GO), fullständig installation, testning och driftsättning, utbildning och betalningsmetod för laddning av eldrivna fordon. Ett tips är att utnyttja investeringsstödet som ger möjlighet att få 50 procent av kostnaden i grönt bidrag. Görs ansökan digitalt, kommer beskedet inom några dagar.

Kort fakta – laddning och betalningslösningar
RE&GO erbjuder flexibla betalningslösningar för publika och privata laddboxar, med betalningsmetoder som Swish och betalkort. Laddboxen Zaptec PRO innehåller den senaste tekniken och är certifierad med högsta säkerhetsstandard. Med smart mjukvara kopplas laddboxen upp till 4G och strömfördelningen anpassas optimalt mellan aktiva laddboxar.

 

Vill du bli kontaktad

Fyll i ditt telefonnummer så kommer en av våra medarbetare ringa till dig.

Ladda ner RE&GO appen

  • projektera & beställa din laddbox med några få klick
  • enkelt hantera och optimera din laddbox
  • få statistik och analysunderlag