Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

Zaptec GO utsedd till BÄST I TEST av NAF

Laddboxen Zaptec GO får högsta poäng i Norge Automobilförbunds (NAF) jämförelse mellan elbilsladdare på marknaden. Juryn ger toppbetyg på samtliga punkter och lovord för att laddboxen uppfyller alla säkerhetskrav.

NAF har låtit en professionell och oberoende jury jämföra och bedöma tio av marknadens elbilsladdare. I jämförelsen granskas säkerhet, dokumentation, funktionalitet, installation och användarvänlighet.
Laddstationerna i testet har valts utifrån popularitet, pris och unik funktionalitet. Bland de tillverkare som har flera elbilsladdare i sortimentet har juryn tittat närmare på storsäljarna på privatmarknaden, som är tänkta att ladda en bil i taget. Under testet var laddstationerna inte anslutna till vare sig elnätet eller en bil. Det är en ren jämförelse och analys av funktionalitet, montering och användarvänlighet.

VINNAREN – Zaptec Go
Motivering lyder: ”Zaptec Go går segrande ur vår jämförelse av elbilsladdare. Laddstationen får höga poäng på alla punkter, inklusive att den till fullo uppfyller alla säkerhetskrav. Dessutom har den inbyggda funktioner för smart laddning, den har en bra design och den har ett trevligt pris. På säkerhetsfronten är Zaptec den enda leverantören som visar att alla krav på DC-övervakning är uppfyllda, inklusive tillräckligt stark frånkoppling av eventuell felström. Detta gör Zaptec Go till testets säkraste val.”
Vi på RE&GO är självklart både glada och stolta men inte särskilt förvånade. Zaptec GO är kraftfull och passar alla laddbara bilar – laddar upp till 22 kW. Den är liten, stilren och finns i flera fina färger. Tillsammans med vår egenutvecklade app får du unika tjänster som hjälper dig att ladda enkelt, tryggt och prisvärt.

NAF:s artikel om jämförelsen https://nye.naf.no/elbil/lading/test-av-ladeboks

Vill du bli kontaktad

Fyll i ditt telefonnummer så kommer en av våra medarbetare ringa till dig.

Ladda ner RE&GO appen

  • projektera & beställa din laddbox med några få klick
  • enkelt hantera och optimera din laddbox
  • få statistik och analysunderlag