Planerat arbete 2024-07-04 12.30-14.00: Vi kommer uppdatera ett centralt system kring vår betallösningen, detta kan innebära ett kortare avbrott i vår tjänst.

Ny 1:a på topplistan – östgötarnas elbilsfavorit i oktober

Det är dags för en rykande färsk topplista med oktobers mest populära elbilar i Östergötland – som bjuder på spännande nyheter. Vi har både nykomlingar och en gammal bekant på medaljplats – Skoda, Volkswagen och Opel. Sett till hela 2021 placerar sig fortfarande Kia, Tesla och Volkswagen i topp med flest sålda elbilar i Östergötland

Totalt rullar nu 285 865 laddbara bilar på våra svenska vägar och antalet ökar i snabb takt. Hittills under året har 2 479 rena elbilar sålts i östgötaregionen. Vi ser också att årets stora trendbrott, i augusti, håller i sig. Under oktober nyregistrerades fler laddbara bilar (55 %) än bensin- och dieselbilar (44 %).

Månadens verkliga klättrare är Skodas Enyaq, en eldriven familje-SUV som kammar hem förstaplatsen, tätt följd av Volkswagens ID.4 och Opel Corsa. Vi på RE&GO är glada över att återigen få säga stort grattis till våra samarbetspartners – Wahlstedts Bil i Motala och Engströms Bil i Linköping – vars starka elbilsutbud verkligen går hem hos kunderna.

Skaffa en egen mack
Ju fler laddbara bilar, desto större behov av att ladda våra batterier. Så varför inte se till att investera i en alldeles egen mack? Med en laddbox från RE&GO och vår unika app kan du ladda vardagen med massor av smarta funktioner. Vårt första tips är “betala för laddning med swish” – ett enkelt sätt att lösa betalningen om du exempelvis har lånat ut din laddbox till grannen.

Se till att skaffa en egen mack som laddar och gör jobbet åt dig.

Källor: Bil Sweden och Elbilsstatistik.se  

Vill du bli kontaktad?

Fyll i ditt telefonnummer så kommer en av våra medarbetare ringa till dig.

Ladda ner re&go appen

Med hjälp av RE&GO-appen kan du:

  • projektera & beställa din laddbox med några få klick
  • enkelt hantera och optimera din laddbox
  • få statistik och analysunderlag