Driftstörning 2023-05-02: Just nu har vår leverantör Zaptec en driftstörning. 

LaddNING för YRKESTRAFIK

Enkelt – Tryggt – Prisvärt

Att köpa fordonsladdare för snabbladdning eller till nattladdning av lastbil är komplext. Vi gör därför en analys av dina behov för att kunna rekommenderar hårdvara, vi har ett brett sortiment som täcker alla behov.

Vår mjukvara hanterar era betalningar för laddning, bokning av laddare och uppföljning av miljödata.

Vårt system är även anpassat till företaget som utför transporter och ska rapportera miljödata till sina uppdragsgivare och som vill kunna dela sin infrastruktur med andra. Med vårt bokningssystem av laddare möjliggör vi effektiv laddning för yrkestrafik.

Ett enkelt sätt att komma igång med lastbilsladdning är att hyra vår mobila 40 kW laddare.

Hemma

Dags att installera laddbox hemma? Vi löser det enkelt, tryggt och prisvärt. Våra certifierade elektriker installerar laddbox av högsta kvalitet inom 10 arbetsdagar.

BRF/Fastighet

Vi skräddarsyr laddlösning efter er fastighet eller förenings behov. Vi tillhandahåller användarvänliga betalsystem för den förbrukade elen. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

Kommun

Oavsett hur många laddboxar ni behöver, så har vi en lösning som passar. Vi har användarvänliga betallösningar för avgift laddplats, som kan anpassas efter förutsättningar i just er kommun. Laddstationen kan användas både privat och publikt, ingen app behövs.

zaptec_foretag

Företag

Vill ditt företag bidra till en hållbar framtid och erbjuda laddplatser för medarbetare och besökare? Vi hjälper er med projektering och installation samt tillhandahåller olika betallösningar för den förbrukade elen.  Vi gör det enkelt för företagets anställda och besökare att ladda bilen.

För din bästa upplevelse

Vår hemsida använder sig av cookies för statistik och inställningar. Genom att fortsätta att använda hemsidan samtycker du till detta.
Läs mer här